När ingen ser....

Kategori: 
Undefined

tar man med sig Bocken (kårbilen) hem. Nedan skall jag förklara varför Bocken fick följa med mig hem...

Allt började med en perfekt morgon. Jag var tillbaka på kontoret efter två veckors uppehåll, var på ämbetsmännamiddag i lördags som ett litet "mellanmål" mellan semester och konferens på Chalmers. Jag har haft trevligt på semestern och även i Göteborg. Jag växte upp i Göteborg så det är lite extra lyxigt att bo kunna bo hos sina föräldrar, pappa hade köpt lax till smörgåsen, blir det mer lyx än så?

Nu tillbaka till den perfekta morgonen, mötte upp Utnarm-Vice för att prata lite kårngel med lite fakturor, förstår ni att Utnarm stället ut upp emot 120 fakturor efter eventet, Utanrm-Vice vilar minsann inte, men lika glad var hon för det ändå. Denna dag har jag inte så mycket planerat mer än att sitta med ekonomiarbete, man har alltid storslagna visioner på att komma så längt, vilket man otfast inte gör. Men som sagt dagen var riktigt bra!

Under lunchen mötte jag upp ordf-Emma-eremetus och vice-Elsa-extraeremetus då vi tänkte svara på frågor om föregående års verksamhetsberättelse och bokslut. Hela 0 besökare kom och ville ställa frågor till oss så vi diskuterade om vi istället skulle lägga några extra yrkanden till nästa veckas fullmäktige. Alltid lika kul att träffa Emma och Elsa!

Jag tillsammans med ordf-Malin träffde Klubbmästar-Felicia (ny klubbmästare) och Utb-N-Adrian (ny studiebevakare) för att bolla lite verksamhetsplan och bidget inför nästa år. Sk-Caroline och Arb-Adam var ute på vift så vi tänkte möte upp dem nästa vecka, ibland går inte alltid att få ihop ett möte, då kan man ju alltid kan två!

Eftermiddagen flöt på bra, det kom förbi lite sektionsengagerade som jag bollade lite ideér med och sedan tänkte jag haka på när ordf-Malin tänkte gå hem, det är så lätt att man blir kvar länge annars. Extra roligt är det att ta sig från sitt skrivbord till Uthgård entredörr, det kan ta upp emot 45 minuter ibland. Måste vara väldigt långsamma steg...

Väl uppe vid cykeln så låste jag upp dem och åkte iväg. Eftersom att jag har varit borta en vecka så är jag inte riktigt cykelvan ännu, men cykeln kändes lite trög och konstig, jag tänkte snabbt att det måste vara allt grus så jag körde några meter till innan jag insåg att min cykel fått PUNKA. Det var bara att vända och vinka hejdå till ordf-Malin. "Vi ses imorgon, jag tar Bocken"

Inne på Uthgård hittade jag inte Bocken nyckeln och väntade glatt på att F-sektionen kom tillbaka med bilen efter att de städat sitt sektionsrum och sedan skulle jag precis gå... när jag bestämade mig för att äta middag på torsdagspuben med Utb-T-Lina och styrelse-Jakob. Så det var den kvällen, trevligt sällskap och god mat!

Sedan tog jag Bocken hem... och även därför, men den skall även in på besiktning imorgon kl 08 annars hade jag naturlilgtvis gått hem. 

Sådan här snygg mugg införskaffade jag mig i Göteborg. Malin tycker alltid att jag pratar om Chalmers (vilket jag inte gör) men då tyckte jag det var passande att jag köpte en mugg. Ni får fråga ordf-Malin vad hon så då!

Ha det så bra, vi hörs snart igen! Glöm inte komma på fullmäktige nästa vecka och kanske anmäla er till tentorna!