Ledningsgruppsbloggen

Vad man gör som styrelseledamot!

Kategori: 

Hej!
Malin från styrelsen här, jag tänkte att jag skulle gästblogga lite om vad man gör som styrelseledamot!
Ibland är det inte så stor skillnad på att vara styrelseledamot och på att vara en del av ledningsgruppen. Ett sådant ibland uppstod här om veckan när vi skulle stå och representera kåren på Utnarm!
Jag och ordf-Rozbe stod på eftermiddagens pass och informerade, delade ut klistermärken och inte minst, delade ut priser i form av termosar och matlådor till studenter som tävlade i vårt para ihop rätt färg, arrangemang och bilder!
Här är några bilder på Receptionen där Café-Ludde volontärade och på vår monter där Astrid och Ylva, talman och vice talman är på besök.
Hoppas ni har det bra och att ni dricker mycket med te under massor med filtar nu när det börjar bli kallt!

Borta bra..

Kategori: 

Nästa vecka kommer jag att vara borta från kontoret och istället spendera en vecka på semester! Det är mycket småfix inför att vara borta från kontoret en vecka; maila olika personer inom universitetet om att jag kommer missa några möten, ställa in ett automatiskt svar på eposten, städa bordet, tillse så någon vattnar Great Junior och så vidare.

På kårhuset är det en stor rörelse bland folk, vilket kan resultera i att saker ibland mysiskt rör på sig. Nu senast har min musmatta med det periodiska systemet fått ben och smygit iväg (efterlyses!). Får se om det är något mer som har fått ben under semestern, eller kanske har min älskade musmatta kommit tillbaka, vem vet. Medan jag är bort får ni passa på att skicka in synpunkter kring Ångström etapp 4, där deadlinen har förlängts till den 24 november. Dokumentet återfinns fortfarande i dokumentarkivet -> studiebevakning -> Ångström 4, och synpunkter kan skickas in här: http://tinyurl.com/kommentarer-systemhandling

Jag och Great Junior checkar ut för veckan.

 

 

Sök mina kollegors jåb

Kategori: 

Igår var det ingen vanlig dag, för det var Utnarm! Mässan var, som alltid, väldigt välbesökt och trevlig att hänga på. Jag stog med Vice-Daniel i UTN:s monter och spelade UTN spelet samt promotade två poster som studiebevakare, som för närvarande är sökbara; Arbetslivsansvar och utbildningsansvar för naturvetenskap och internationalisering. Som Utb-N-Adrian så fint säger; Sök mitt jåb. Intresserad av att läsa mer om vad det innebär att vara studiebevakare eller vad studiebevakning egentligen är? Klicka runt på hemsidan, exempel på gottigheter att läsa finns under fliken studiebevakning eller i dokumentarkivet. Tänk på att arbeta på kåren är ett lika "riktigt jobb" som att arbeta på någon av de företag som stod på Utnarm! Det innebär att arbeta för kåren inte bara är en otroligt rolig upplevelse, utan också en superb merit på ditt CV.

Langar en bild på Vice-Vice-Baby från Utnarm i kårens monter. Lägg märke till de färgglada lapparna på bordet, de representerar kårens olika arrangemang och var en del av UTN spelet som Info-Lucas skapade. Spelet gick ut på att koppla samman färgerna som kårens arrangemang har med rätt arrangemang, och slutligen placera bilder från respektive arrangemang. Superkul och uppskattat!

 

Snö!

Kategori: 

Det var nog fler än jag som vaknade med ett leende på läpparna i morse. Istället för det vanliga novemberrusket uppenbarade sig ett alldeles för tidigt, men ack så välkommet snöfall. När Uppsala ser ut som i en snökula är det lätt att förstå varför den grekiske historikern Herodotos skrev om τῶν πτερῶν τῶν Σκύθαι λέγουσι ἀνάπλεον εἶναι τὸν ἠέρα, Skyternas fjädrar som de säger att luften är full av, när han beskrev vädret i norra Europa.

Om man skulle vara mindre förtjust i snö kan man med fördel lämna landet, och vad bättre då än att åka på utbyte till någon garanterat snöfri destination? Om det låter attraktivt och du redan har börjat skriva på en ansökan så är du varmt välkommen på skrivarverkstad på Uthgård imorgon kväll. Vi bjuder på fika, lite tidigare ansökningsbrev och så hjälps vi alla åt.

Subscribe to Ledningsgruppsbloggen