Uppstuk

Vill du skaffa dig relevanta arbetslivserfarenheter, kunskaper och kontakter under studietiden? Vill du få möjligheten att skilja dig från mängden och lägga riktigt starka meriter till ditt CV? Ta chansen – jobba som konsult under din studietid hos oss!
Uppstuk, Uppsala studentkonsulter, är ett företag som ägs av bland andra Uppsala teknolog- och naturvetarkår, Uppsala universitet och Uppsalaekonomerna. Vi arbetar för att ge studenter relevant arbetslivserfarenhet och kontakter i arbetslivet, både under tiden de studerar och efter examen. Genom vårt nära samarbete med många studentföreningar och flera års erfarenhet vet vi hur man lägger upp projekt som passar Uppsalas studenters kompetens och vardag. På så sätt kan våra kunder ta vara på studenternas kunskap och engagemang samtidigt som studenterna får arbeta med det de utbildar sig till, på ett sätt som lätt går att kombinera med dina studier.
 
Vi hittar jobbet som passar just dig! 
Genom att du som student registrerar dig i vårt konsultnätverk kan vi matcha din kompetens och vad du vill arbeta med mot uppdrag vi får in. Men vi jobbar också aktivt att matcha ihop din unika kompetens mot det behov vi vet finns hos våra kunder. Uppstuk kan på så sätt hitta ett jobb skräddarsytt för just dig.