Arbetet med den nya hemsidan

Behovet av en ny hemsida har länge funnits inom UTN. Flera terminer har gått då sidan ska upp nästa månad. Det har inte varit lätt men nu, efter en gemensam insatts, är den här.

Under sommaren, innan jag trädde till kontoret, blev jag tillfrågad om jag kunde tänka mig att jobba med en ny hemsida åt UTN. Med mitt arbete med recce.se i ryggen så hade jag illusionen att det skulle ju inte vara så svårt. Nu, några månader senare, förstår jag hur korkad jag var.

Det är väldigt speciellt att jobba med något sådant här i grupp. Framför allt utan struktur. Hela kontoret och styrelsen har varit ett fantastiskt stöd, framför allt Patrik och Henrik som har fyllt upp där min teknik brister. Men det är väldigt svårt att göra alla nöjda. Ska menyn sitta där? Mer färg! Mindre färg! Fel färg! Till sist kom det vettigaste tipset av alla: Kör bara.

Målet med nya hemsidan är att öka användarvänligheten och tillgängligheten för både arbetande och medlemmar. Det ska vara lätt att skriva och ändra sidans innehåll. Sidan ska uppdateras automagiskt (^.^) med nyheter från externa kanaler. Just nu väntar vi bara då dessa externa kanaler att lanseras. Sidan skall kunna hållas levande och agera som en användbar informationskanal till världen, både inom och utanför teknat.

Ett jätte tack till alla som har stött mig och hjälpt mig med detta. Detta hade inte gått utan vårt fantastiska kontor och styre.