Utbs veckobrev v50

UTNs utbildningsansvarig skickar ett infomail till utbildningsutskottet varje vecka. Denna veckas mail handlar marknadsföring, internationella studenter och nya kontorister

Hej! Hoppas den värsta tentaperioden är över. Själv har jag nästan tagit jullov, men ett kort veckobrev ska ni i alla fall få, även om det blir en av de kortaste hitintills.

Marknadsföring

Flera av oss på kontoret arbetar som ni säkert vet för en ökad intern synlighet av vad Uppsala gör och varför det är ett bra universitet (om det nu är det). I veckan har vi arbetat lite med den kommande marknadsföringsstrategin och hoppas att den ska leda på rätt väg. Problemet är bara att det är mycket lättare att få saker på ett papper än att faktiskt få det förankrat och genomfört. Jag har dock goda förhoppningar om att det ska bli bättre.

RUBIK i Luleå

I veckan har jag varit och träffat andra utbildningsansvariga i Luleå. Vi pratade internationell utbildningsbevakning och det var mycket intressant. Personligen tycker jag att det är mycket viktigt at få in de internationella studenterna i vår organisation, och jag fick med mig en del tips och idéer. Med en ny heltidsarvoderad internationellt ansvarig ska vi nog lyckas bra!

Nya på kontoret

Om ni inte vet om det så är det tre kontorister som går av, och tre nya som kliver på efter nyår. Om ni vill veta mer så kan ni kolla in den här artikeln som Andréa har skrivit http://www.utn.se/artikel/2010-12-09/nya-pa-kontoret.