www.utn.se - Nu på engelska

När världen blir mindre så måste vi, UTN, bli större. Tillåt mig att introducera den nya och förbättrade, och flerspråkiga, www.utn.se

Jag har lagt ner mycket tid under förra sommaren och hösten för att bygga en ny, användarvänlig hemsida åt Uppsala Teknolog och Naturvetarkår. Många egenheter och buggar har bekämpats och det finns fortfarande mycket att göra.

[[wysiwyg_imageupload:25:]]Men idag kan jag stolt presentera en viktig funktion som har varit saknad alldeles för länge. Engelsk översättning. Det är nu möjligt att koppla samman innehåll av olika språk. Varför är detta bra? För nu kan vi påbörja projektet att översätta all den information som vi vill sprida via vår hemsida.

Ser du den brittiska flaggan uppe till höger om menyn? Den är din väg till det internationella innehållet på vår hemsida. Om du råkar trycka där och det inte finns något översatt innehåll kommer du att bli informerad om detta. Skicka då ett mail till info [at] utn.se så ser vi till att innehållet du söker kommer att bli översatt snarast möjligt.