Vår på UTN

Det märks att våren närmar sig för UTN. Uthgård är fyllt av nya, glada och taggade kommittémedlemmar. Det är mycket kul i görningen så här års.

Vårtid på UTN. Det är en härlig tid då Uthgård åter börjar att komma till liv efter UTNarm. Mörk vinter och tentaperiod glöms nu bort då de nya kommittéerna kommer igång med sina arbeten. På luncherna och eftermiddagarna sitter alla från balkå och lankå till forskå och planerar vårens stora händelser.

[[wysiwyg_imageupload:26:]]

Att jobba över gränserna är något som vi ser glädjande på från UTNs kontor. Det är alltid lika kul att se när engagerade, unga som gamla, tar hjälp av varandra och samarbetar. För vi vill ju alla samma sak: att UTNs olika arrangemang skall bli bättre och roligare för alla deltagare. Det är extra kul när vi på kontoret får hjälpa till. Det är ju ändå därför vi sitter här.

Våren är späckad av arrangemang av alla sorter och vi hoppas att alla medlemmar kan hitta något som just dem tycker är kul.

 

Polhacks

UTNs nyaste tillskott på kommittéfronten är Lankå, en handfull orangea pojkar och flickor med smak för koffein och dataspel. UTNs första lan går av stapeln den 18e Februari och fortsätter över helgen. Det utlovas spelturneringar och nördighet.

Kolla här för mer information.

Naturvetarbalen

En gammal tradition, mycket äldre än UTN, är en bal på slottet. Naturvetare (och även teknologer) intar Uppsala slott för en fest av högsta klass. Balkå kan det här med etikett och högtider. Det är dags att tvätta fracken och damma av balklänningen för ska det vara fint ska det vara Naturvetarbal den 26e Mars. 

Kolla här för mer information.

Forsränning

Hela Uppsala slår till folkfest på sista April, även känt som Valborgsmässoafton. Den största och mest kända traditionen är forsränningen där galna studenter med dödsförakt kastar sig ut i ån på hemmagjorda flottar. Vilka är det som för denna tradition vidare? UTN såklart! Forskå jobbar och sliter med att få till den bästa forsränningen och forsfestivalen någonsin. Bara för att det är tradition betyder inte att saker är huggna i sten. Forskå kanske har planerat en hel del nytt för i år. Vem vet?

Kolla här för mer information.

Ett Teknat Spex

Spexgruppen Ett Teknat Spex, även känt som spexet, är en associerad förening till UTN och drar ihop en spexföreställning i Maj varje år. Denna innehåller god humor och interaktiva föreställningar. Håll utkik efter mer information under våren!

Café Bocken

Tobbe har åter öppnat kaféet och serverar hemlagad lunch på tisdagar, onsdagar och torsdagar. Inte nog med det, dem nya microvågsugnarna gör att matlådorna smakar extra gott. 

[[wysiwyg_imageupload:27:]]

 

Detta händer och mycket mer! Kom på Öppet Hus och fira UTNs 9årsdag på tisdag den 2a Februari på Uthgård så klart. Arbetsgrupper, föreningar och kommittéer vill alla visa upp sin bästa sida.

Vi på kontoret och styrelsen önskar er alla en vår fylld av glädje, engagemang och vårkänslor.