Projektledare för Anders Wallföreläsningen 2011 sökes!

Föreläsningen är den största och bästa i sitt slag i Sverige och arrangeras genom ett samarbete mellan Entrepreneurs Academy, kända profiler inom entreprenörskap och Anders Walls stiftelser med partners.

Entrepreneurs Academy drivs av studenter och till våren söker vi två nya projektledare som vill vara med att driva event i vår och 2011 års upplaga av Anders Wall-föreläsningen.

Goda kontakter med kända profiler inom företagar-Sverige och en väldig källa till erfarenhet utlovas. Ansök senast den 16 februari med personligt brev och meritförteckning till: ordf [at] utn.se

[[wysiwyg_imageupload:30:]]

Entrepreneurs Academy är ett samarbete mellan Uppsala teknolog- och naturvetarkår och Föreningen Uppsalaekonomerna.

Entrepreneurs Academy marknadsför kreativitet, entreprenörskap och företagande genom evenemangen Anders Wall-föreläsningen i entreprenörskap och EntreprenörsDagarna. Tidigare har vi även arrangerat Shanghai Challenge - Sveriges mest inspirerande studenttävling! Evenemangen syftar främst till att inspirera och förmedla glädje kring kreativitet och entreprenörskap medan Shanghai Challenge var en inspirerande studenttävling som skapade ett aktivt engagemang hos Sveriges studenter att utveckla sina kreativa och entreprenöriella talanger samtidigt som de utvecklade svenska företag med sina idéer och tävlingsbidrag.