Cambius - något för dig?

Vill du få nya vänner samtidigt som du gör något du tycker är kul? Vill du lära känna internationella studenter och hjälpa dem att få ut det mesta av sin studietid? Då är Cambius din grej!

Cambius samlar svenska  och internationella studenter som alla har en sak gemensamt; de älskar att träffa nya människor från andra kulturer och länder.

Att lära känna personer från andra känder behöver inte betyda att ni ska sätta er på ett café och berätta era livshistorier. Åk på kryssning till Åland, en skidresa till Romme, spela minigolf, baka pepparkakor eller varför inte ha filmkväll tillsammans? Cambius ser också till att de internationella studenter som vill erhåller en svensk buddy. En buddy fungerar som en fadder som hjälper till med saker som kan vara svårt när man inte känner till varken Sverige, Uppsala eller det svenska språket. 

Nu har du chans att bestämma vad Cambius ska göra under året! Som ordförande samt ekonomisk ansvarig för Cambius är det du som bestämmer vilka aktiviteter som ska arrangeras och hur verksamheten ska utformas. 

Din ansökan skickar du in genom UTN:s medlemsregister, senast onsdag 16/3