Ambassadör till Studentpriset 2011

Är du social och gillar att prata med andra studenter? Skulle du vilja göra det du gillar och samtidigt tjäna lite extra pengar? UTN har ett samarbete med Studentpriset 2011 som just nu letar efter två studentambassadörer som kan hjälpa till med marknadsföring av tävlingen under våren och hösten. Arbetet kommer att ta ca 30 h under hela perioden, vår och höst.

Studentpriset startade 2008 och är Sveriges största tävling för Högskole- och universitetsstuderande. När tävlingen skapades var det med syfte att minska gapet mellan Sveriges studenter och näringsliv och samtidigt belöna duktiga studenter med 50 000 kr, ett år med en mentor från det svenska näringslivet samt en gala i Nobelanda i Stockholms Stadshus. www.studentpriset.se


Vi söker dig som redan i dag är engagerad och aktiv i studentlivet på din skola och
som kan avsätta 30 timmar under våren och hösten 2011 till att marknadsföra
Studentpriset 2011.


Arbetsbeskrivning:
Under april, maj och september ska ni marknadsföra Studentpriset 2011 på ert lärosäte. Detta genom att sätta upp affischer och dela ut informationsmaterial på skolan samt sprida budskapet om tävlingen i era nätverk. Det hör också till arbetsuppgifterna att informera om tävlingen i klassrum och på andra event som lockar stora mängder studenter.


Under våren och hösten kommer vi att genomföra en turné runt om på ca 17 lärosäten och då kommer vi, när vi besöker just er skola, att behöva er hjälp i montern. (Ert arbete dokumenterar ni genom fotografering och videfilmer som skickas till oss.)


Tjänsten är deltid/visstidsanställning och omfattar 30 timmar under hela perioden.
Lön/ersättning: 3000 kr för perioden

Maila in CV och ansökningsbrev senast 8 april till:
Hanna Nordgren
Hanna.nordgren[at]talentrelations.se
0704-353280

(Ni kommer att vara anställda av Louder Living Marketing AB, Europas ledande eventföretag www.louder.se)