Vårens Städfestival

Det är dags för vårstädning av vår älskade högborg Uthgård. Städfestivalen äger rum nu på söndag. Vi måste ju ta hand om Uthgård om vi ska kunna fortsätta använda det till allt roligt.

Varje termin håller vi i en städfestival och nu är det dags för vårstädning. Uthgård är vårt älskade kårhus och vi använder det till alla våra engagemang. Detta sliter så klart på huset och dess inredning. Så för att vi ska kunna fortsätta med allt det som vi tycker är så kul måste vi ta hand om huset. Söndagen är en festlighet kombinerat med gemensamt arbete.

Men städning och fest? Hur går det ihop?

Det måste inte vara tråkigt att städa! Vad vi gör är att vi hänger tillsamans på Uthgård och samtidigt dammar av ett bord eller fixar i ladan. Det serveras lunch och middag till alla som städar och på eftermiddagen kommer baren att vara öppen om man vill ha något sådant att dricka samtidigt. Kom dock ihåg att jobbet kommer först ;) Roligheter och gemenskap är vad det handlar om!

Så vad är det som gäller?

Klockan 09.00 sätter vi igång i Ericssonsalongen på Uthgård. Vi börjar med information om dagens uppgifter. Alla som är på plats då får lunch. Nästa pass börjar klockan 13.00 och jobbar man hela eftermiddagen så får man en finfin middag.

Man bildar mindre grupper baserat på vilken uppgift man vill göra och när man är klar så tar man en ny uppgift. Det finns mycket att välja på och det finns alltid hjälp att få från dagens arbetsledare, våra eminenta husarer.

För att vi ska kunna dimensionera maten så måste ni anmäla er här senast onsdag 6e. 

Vi ses på söndag!