Rapport från styrelsesammanträde

Terminens första styrelsesammanträde hölls i tisdags och här presenteras några av godbitarna! Bland annat beslutade styrelsen att upprätta ett temporärt boende för bostadslösa studenter och att utlysa Jubileumskommittéen som kommer arrangera UTN:s 10-års jubileum.

Det var en diger föredragningslista som skulle betas av på höstterminens första möte. En genomgång av sommarens arbete med uppstarter och uppdragsbeskrivningar till de nytillträdda heltidsarvoderade. UTN har nio studenter som arbetar heltid med studiesociala och utbildningsrelaterade frågor.

För att ge hemlösa studenter tak över huvudet och för att uppmärksamma den katastrofala bostadssituationen i Uppsala beslutade styrelsen att upprätta ett temporärt boende under recceveckorna.

Den 2 februari 2012 firar UTN 10 år, detta ska självklart firas med pompa ståt! Från och med måndag den 29 augusti kan man söka till jubileumskommittéen - den grupp som ansvarar för att 10-års jubiléet blir mer än ett litet tårtkalas.

Detta var en kort sammanfattningen av ett otroligt innehållsrikt möte. Är du intresserad av att veta mer eller har andra frågor går det bra att kontakta någon av oss i styrelsen!