Examensceremoni

Grattis alla examinander! De som har avlagt examen under det senaste året är hjärtligt välkomna att ta med nära och kära till UTN och TekNat-fakultetens examensceremoni i Universitetsaulan den 15 oktober.

Tillsammans med teknisk-naturvetenskapliga fakulteten bjuder UTN in till examensceremoni i Universitetsaulan den 15 oktober. Alla som har avlagt examen under föregående läsår kommer den närmaste veckan få ett inbjudningskort hemskickat, men du kan redan nu anmäla dig här!

Den traditionsenliga ceremonin börjar 13:00 i Universitetsaulan. Under ceremonin utlovas förstklassig underhållning samt ett fint diplom till alla examinander. Själva ceremonin avslutas med mingel och tilltugg.

På kvällen slår Smålands nation upp portarna för en storstilad examensgasque med efterföljande släpp. Varje examinand får ta med sig två gäster till gasquen.

UTN har sedan många år tillbaka arrangerat en examensceremoni för programstudenterna på TekNat. Ceremonin riktar sig till de som har fått, eller snart kommer få, ett examensbevis från fakulteten.

Har du frågor? Kontakta examen [at] utn.se