Invigning av Utnarm 2011, tisdagen den 4 oktober!

Det är dags att klippa bandet och öppna portarna för nu äntligen går startskottet till Utnarm 2011! På tisdagen den 4 oktober är det alltså dags för invigningen av årets upplaga av Utnarm. (Ber om ursäkt för eventuell förvirring angående datumet i nyhetsbrevet.)

Det är nu hög tid att börja ladda inför höstens mässa och under invigningskvällen har du möjlighet att mingla med Utnarmkommittén och våra huvudsamarbetsparters Siemens och Sandvik. Under kvällen får du även en förhandsvisning av företagskatalogen också Katalogsläppet sker kvällen till ära samt att det även kommer vara försläpp anmälan till de kommande event.

De 100 första studenterna får en fin Utnarmpresent och det finns snittar och dryck till alla!

När: Tis 4 oktober, kl 17-18.30
Var: Siegbahnsalen, Ångström.
Ingen anmälan krävs.
www.utnarm.se för mer info.

Utnarm är Uppsala teknolog- och naturvetarkårs arbetsmarknadsmässa och arrangeras första torsdagen i november varje år. Här har du som student möjlighet att få inspiration, råd och värdefulla kontakter inför framtiden. Höstens mässa äger rum den 3:e november och kommer gästas av 88 utställande företag som är på plats för att träffa just Dig, du som är en Uppsalas fantastiska ingenjörs- och naturvetarstudenter.

Vi ses på tisdag!