Innovationspriset student

Är du årets framtidsinnovatör? Innovationspriset student är ett pris som går till en person eller grupp som skapat en innovativ produkt eller verksamhet. Priset delas ut av ÅF tillsammans med Veckans affärer och 100 000 kronor står på spel!

Under fem år har Veckans Affärer och teknikkonsulten ÅF delat ut Innovationspriset. Förandra året i rad belönar de även studenterna med de bästa idéerna genom Innovationspriset Student.

Innovationspriset Student går till en person eller grupp på universitet eller högskola som skapat en innovativ produkt eller verksamhet. Förutom äran får vinnaren av Innovationspriset Student 100 000 kronor.

Är du året framtidinovatör eller vet någon som gjort sig förtjänt av titeln? Läs mer om priset och nominera dina kandidater på bit.ly/nominerainnovation senast den 17 oktober.

Priset delas ut i samband med ett innovationsseminarium i Stockholm den 23 november, arrangerat av Veckans Affärer i samarbete med ÅF, VINNOVA och Almega. Allt om seminariet hittar du på innovationspriset.eventbrite.com