Är du Uppstuks nya VD?

Är du en driven person med intresse för företagande, verksamhetsutveckling och sälj? Inser du värdet av ett brett kontaktnät och är intresserad av att utvidga ditt eget? Vill du få praktisk erfarenhet av att utveckla och expandera ett företag, lära dig försäljning och säljstyrning? Kanske är just du Uppstuks nya VD?

Uppsala teknolog- och naturvetarkår är delägare i studentkonsultföretaget Uppstuk och just nu söker vi en verksamhetsansvarig VD för att leda företaget under 2012. Som VD är din uppgift att upprätta kundkontakt, rekrytera konsulter samt leda och utveckla verksamheten. Då en central del av uppdraget består av att träffa nya människor och sälja in verksamheten är det viktigt att du är orädd, har lätt för att ta kontakt med nya människor samt besitter god social förmåga. Självklart kommer du att få stöd och ledning från styrelsen, som kan bidra med stort kontaktnät bland både studenter och företag samt erfarenhet från konsultbranschen.

  • Det här året som VD för Uppstuk har varit otroligt utvecklande. Jag har dels fått ett otroligt kontaktnät i Uppsala-regionen och dels har jag fått testa på och lära mig väldigt mycket som man inte kan lära sig av studierna, säger nuvarande VD Cédric Jirsell.

Om du tycker att tjänsten låter spännande samt anser dig stämma in på beskrivningen ovan så ser vi fram emot din ansökan. Ansökan skickas till bjorn.wiederholm [at] uppstuk.se>bjorn.wiederholm [at] uppstuk.se och ska innehålla personligt brev, CV och betyg. Tjänsten är en arvoderad heltidstjänst och urval sker omgående.

För mer information om tjänsten, kontakta styrelseledamoten Björn Wiederholm (bjorn.wiederholm [at] uppstuk.se>bjorn.wiederholm [at] uppstuk.se) eller nuvarande VD Cédric Jirsell (cedric.jirsell [at] uppstuk.se>cedric.jirsell [at] uppstuk.se).

Uppstuk

Uppstuks verksamhet syftar till att erbjuda studenter vid Uppsala universitet relevant arbetslivserfarenhet under studietiden. Företaget tar sig an uppdrag inom studentens ämnesområde samt coachar och hjälper konsulterna att dels få värdefulla erfarenheter och dels få ett nätverk i näringslivet. Bakom bolaget står Uppsala teknolog- och naturvetarkår, Uppsalaekonomerna, Uppsala universitets holdingbolag UU AB, managementskonsultföretaget Aqilles invest samt investeringsbolaget Rocket Fuel.

För mer information om Uppstuk, se http://www.uppstuk.se eller kontakta oss på info [at] uppstuk.se>info [at] uppstuk.se.