Veckobrev v.47

Jag har haft en underbar vecka, mycket tack vare er, hoppas att ni har haft det lika bra. På söndag är det första advent, se till att mysa lite extra och kolla på fyrverkerierna vid slottet! (vi kanske ses där)

Utbildningsutskottet
I måndags så hade vi ett mycket trevligt möte med utbildningsutskottet. Bland annat diskuterade vi studentrepresentanter, pedagogiska pris och studiebevakningsprojekt. Många bra och roliga projekt kom upp och jag är sugen på att sno några av idéerna =) Uppmanar er igen att söka för de idéer ni fick fram under mötet!

Utbildningskvällen
I onsdags höll jag och Marie en utbildningskväll med studentrepresentanter och många verkar nöjda med kvällen även om middagspausen var lång i förhållande till diskussionspasset som borde vara längre. Hoppas vi ses igen på utbildningskvällen i vår =)

Nästa vecka:
Fakultetsnämnd
Nästa vecka har vår fakultet fakultetsnämnd, vårt vetenskapsområdes högst beslutande organ. Ärenden är bland annat studentserviceprojektet som jag diskuterat med er, vi kommer även fastställa studieplan för det nya programmet civilingenjör i elektroteknik.

Sveriges ingenjörer
Nästa vecka kommer jag att åka på utvecklingskonferensen för Sveriges ingenjörsutbildningar , där kommer bland annat retention och examensarbeten i Sveriges ingenjörsutbildningar diskuteras.

Veckans högskoleförordningsparagraf:
kap. 6 4 § Disciplinnämnden skall bestå av rektor som ordförande, en lagfaren ledamot som skall vara eller ha varit ordinarie domare och en företrädare för lärarna vid högskolan. Studenterna vidhögskolan har rätt att vara representerade i nämnden med två ledamöter. Förordning (1998:1003).

Ny arbetsmarknadsansvarig på kontoret är Tove Dahlström! Våra hjärtliga gratulationer till henne =)


Trevlig helg!