Social Business Conference 2 – The Future of Digital and Social Media

Snart det dags för år 2012s kanske mest spännande konferens. Social Business Conference 2 – The Future of Digital and Social Media, kommer att gå av stapeln torsdagen den 23 februari 2012. I år blir det en heldagskonferens som kommer att fokusera på framtidens teknik. Det kommer talare från bland annat Microsoft, Nokia, Svensk Handel, Monterosa, Futurniture med flera. Konferensen kommer att fokusera på vilka de nya uppkommande trenderna är i sociala och digitala medier.

Tema: The Future of Digital and Social Media
Datum: Torsdag 23 februari 2012
Tid: 08:30 – 17:00
Plats: Maximteatern, Karlaplan 4 – Stockholm

Nu vill vi ge dig som student möjligheten att bli sponsrad av näringslivet för att kunna delta i denna konferens.

När vi pluggade så saknade vi en kontakt med näringslivet, samt möjligheten att få nätverka och skapa kontakter inför ett kommande yrkesliv. Nu vill vi på Socialbusiness.se ge något tillbaka, och därför erbjuder vi alla studenter möjligheten att skriva in en kort motivering varför just du ska bli sponsrad. Därefter kan näringslivet välja vilken/vilka studenter de vill sponsra baserat på motiveringen.

Info om dagen

Sociala medier och digital teknik på en helt ny nivå

Allt fler företag och privatpersoner jobbar med sociala medier och intresset för digitalteknik växer och utvecklas ständigt. Var står vi nu? Vad kan vi vänta oss i framtiden? Hur ser framtiden ut för sociala medier, webplatser, location based services, gaming, e-handel och hur kan våra mobiler underlätta vår vardag genom nya appar och till exempel NFC (Near Field Communication)? Sen, hur kan man applicera detta i ett marknadskommunikationstänk?

Social Business Conference 2 kommer att ge svar på alla dessa frågor och inspirera dig på denna heldagskonferens om framtidens teknik. Konferensen kommer att utmana dig att tänka ett steg längre samt få dig att känna dig trygg i vad framtiden har att erbjuda inom dessa områden.

Konferensen kommer att hållas på Maximteatern på Östermalm i Stockholm.

Dagen

Dagen börjar med frukostmingel för att sedan ta fart med ett flertal inspirerande talare som var och en kommer att tala om sina erfarenheter och utsikter för framtiden. Talarna är handplockade experter inom sitt ämne. Bland annat:

  • David Mondelore, Microsoft Studios London (Future Games)
  • William Milicic, Nokia (Near Field Communication)
  • Tobias Ekmark, Displayevolution (Digital Signage)
  • Simon Vikström, 24 7 Creating AB (Augmented Reality)
  • Martin Snygg, FPX (Location Based Services)
  • Linda Hedström, Svensk Handel (Framtidens E-handel)
  • Jesper Bylund, Futurniture (Gamification)
  • Daniel Erkstam (Future Cities)
  • Daniel Bismark (Det nya författarskapet)
  • Johan Ståhle, Monterosa (Framtidens Appar)

Fullständig agenda publiceras längre fram.

Enklare lunch och fika ingår. Efter lunchen fortsätter vi med fler talare för att avsluta dagen med frågor och kreativt mingel.

Anmälan: http://www.socialbusiness.se/social-business-conference-2/