Veckobrev v.50

Hej utskottet! Nu börjar det äntligen att närma sig julledighet och en hel del av er skriver era sista tentor idag och i början av nästa vecka. Hoppas att det går bra för er och att ni får en trevlig julledighet hemma i stugorna.

RUBIK
Jag har varit på tekniska högskolans studentkår i Stockholm i veckan för att diskutera bland annat terminstider, studentservice och andra utbildningrelaterade frågor tillsammans med tekniska kårer från hela Sverige.

Nästa vecka:
JUL
Som ni säkert vet så är det julafton nästa vecka, ta en välförtjänt ledighet och njut av julen så tar vi oss an nästa termin med friska tag, det kommer att bli en termin full av studiebevakning, kursutvärderingsdiscon och studentinflytande.

Pedagogiska priset – excellent lärare
Som ni vet nu så är det fritt fram att nominera goda pedagoger på teknisk-naturvetenskapliga fakulteten. Gå in på www.utn.se och nominera din bästa lärare och uppmana dina studiekamrater att nominera! Ni som sitter i juryn får inte nominera.

Studentservice - Påminnelse
Som jag pratat om så kommer fakulteten omorganisera studentservicen på fakulteten och därför har UTN tillsammans med fakulteten skickat ut en enkät för att höra vad studenterna tycker. Fyll därför i och sprid länken till enkäten!
Www.teknat.uu.se/student/enkat/ (och ja, man ska logga in i CAS först)

Veckans högskoleförordningsparagraf:
kap. 4 5 § Om en grupp av personer ska lämna förslag på sökande som bör komma i fråga för en anställning som lärare, ska kvinnor och män vara jämställt representerade i gruppen. Detta gäller dock inte om det finns synnerliga skäl. Förordning (2010:1064).

Allt gott,
God Jul och Gott Nytt År!
(Det blir nog nämligen inget veckobrev nästa vecka)