Veckobrev v.7

Nu börjar det bli ljust ute på fredageftermiddagarna och medan jag sitter och njuter av den solskensindränkta utsikten över IKEA så pågår medaljfika på uthgårds nedervåning. Jag sammanfattar här min vecka som studiebevakare på teknisk-naturvetenksapliga fakulteten innan jag går hem från kvällen.

Studentservice
Jag och Marie (studiesocialt ansvarig på UTN) redovisade på fakultetskollegiet i onsdags resultaten från den studentserviceenkät som vi genomförde innan jul för fakultetens studenter. Tyvärr var svarsfrekvensen låg, men vi tar tillvara på de kommentarer som inkom. Om du har några frågor kring svaren så hör gärna av dig.

FUSK
I tisdags kväll så var UTN värd för ett möte med förenade Uppsala studentkårer, representanter från kårer både på Uppsala universitetet och Sveriges landbruksuniversitet var här och åt pizza och lärde känna varandra.

Universitetets pedagogiska pris
Vilken lärare har du uppskattat mest under året? Fick din favoritlärare inte UTN:s pedagogiska pris? Bidra då till att göra bra undervisning synlig genom att rösta fram just din lärare till universitetets pedagogiska pris. Gå in på www.pu.uu.se och klicka på ”Pedagogiska priset”

Nästa vecka:
FUM
Nästa vecka på måndag är det dags för årets första fullmäktigemöte18.00 i Häggsalen. FUM är UTN:s högst beslutande organ och alla sektioner har minst en ledamot i FUM. Aktuella frågor på dagordningen är bland annat frågan om studiebevakning på TekNat-fakulteten i framtiden. Handlingar till fullmäktige går att hitta här: http://www.utn.se/sv/dokument/handlingar-2012-02-20


Allt gott