Styrelsesammanträde 18 April

Ett nytt och spännande möte ägde rum med UTNs styrelsen den 18 april. Dels var den sittande styrelsen där men även var den blivande styrelsen där och praoade. Kommer bli ett grymt år nästa år.

I mötesväg så togs en del beslut om Uppstuks bolagsordning och kravprofiler, men vi fick äventillsätta Rallykås och BASkås presidium. Kommer bli en skön höst med basårsmottagning och rebusrally. Om ni inte har testat på Rebusrallyt kan jag bara säga gör det, det kommer ni inte ångra.


Andra frågor som dök upp under mötet var hur Lankå (LAN-kå/LANkå), skall stava sitt namn för att komma i enighet med andra kommitteer och svenska skrivregler.  Innan jag var verksam inom UTN kunde jag skratta lätt åt dessa typer av beslut, men efter ett år i UTNs styrelse och ett år som informationsansvarig innan det så har jag verkligen förståt vikten av att ha regler inom organisationen. Dels blir det snyggt och prydligt och dels förstår man lättare vad olika styrdokument och riktlinjer egentligen betyder. Nu kanske namn inte är det största problemet men alltid skönt med ordning och reda.


Efter många beslut och genomgångar av hur vi i årets styrelse arbetat med både formalia och andra frågor, mestadels diskusion om kårfrågan bland annat, avslutades det hela med den sedvanliga gruppkramen. Alltid lika mysigt.