Styrelsesammanträde 3 maj

Efter en fantastisk vecka fylld med en massa roligheter; Forsfestival, Forsränning och superduperväder över valborg så var det dags att topp med det bästa. Styrelsemöte! Styrelsens visioner innan verksamhetsåret 2011/2012 var att alltid skratta minst en gång på varje styrelsemöte. Och som vi gjorde det i torsdags. Har aldrig sett maken till så mycket stoj och tjim!

Nu kan ni ju tycka att man inte ska skratta och flamsa när man sitter och fattar viktiga beslut för en så bra organisation som UTN men med facit i hand så blev det nog bara bättre! Ni kan fråga våra två praktikanter, Lotta och David, från styrelsen 2012/2013 som var med för och se och lära om ni inte tror mig!

Det hela började med att vår käre ordförande skickade ut kallelsen 19 timmar och 14 minuter innan sammanträdet skulle äga rum, vilket då enligt en annan vision resulterar i att han bjuder på fika nästkommande möte. Döm om vår förvåning då vi stiger in i Trellipsen på Uthgård och fikat står framme redan. Återstår och se hur det blir nästa vecka...

Under mötet så beslutade styrelsen bland annat att utlysa presidieposterna för Balkå respektive Forskå samt Skattmästaren i Klubbverket. Ni kan läsa mer om det här: http://www.utn.se/sv/om/utlyst

På tal om presidium så blev också presidiet för Masterkå tillsatta. Ett stort grattis till Moa Eriksson som Master Commander och Hannes Lindstrand som Deputy Master Commander!

Verksamhetsplaner och budget är något som alla presidialer måste skriva för den verksamhet som ska genomföras och dessa lämnas in till styrelsen för genomlysning och feedback. Vi hade inte mindre än fyra stycken att gå igenom; Utnarm, Matte- och dataproppen, Basårsmottagningen samt Rebusrallyt!

Och som avslutning på mötes införlivades ytterligare en vision, att alltid gruppkramas det sista vi gör!