Veckobrev v.4 och 5

Veckans brev handlar till mångt och mycket om studentintervjuer för utvärderingarna av våra utbildningar. Nyfiken?

Hej!

Det här blev en kort vecka för er utbildningsansvarig. Medan resten av kontoret varit i Stockholm på ledarskapsutbildning samt firat UTN:s elvaårsdag har jag mestadels försökt att kurera en ondsint förkylning.Dock var jag med på onsdagens internutbildning via skype. Internutbildning avser att vi förklarar för de andra på kontoret vad våra poster innebär. Denna gång var det vi studiebevakare som lät resten av kontoret spela vårt nygjorda studiebevakarspel. Låter det spännande? Kom förbi Uthgård så kan ni få er en titt och testa vilka rågor ni kan!

Utbildningsnämnder

Denna vecka har det varit dags för terminens första utbildningsnämnder, såväl den naturvetenskapliga som den tekniska. Jag vet att det till mångt och mycket diskuterades studieplaner. Undrar ni mer om det så ta kontakt med Andreas eller läs hans veckobrev på UTN:s hemsida.

UTN:s pedagogiska pris

I förra veckan beslutades det vem som får UTN:s pedagogiska pris. Är ni nyfikna? Vem det är avslöjas på balen den 23 februari.


Kommande veckan:

Studenter till lärosätesintervjuer

I senaste veckobrevet skrev jag att jag skulle återkomma till denna punkt. Och nu är det dags! Som ni säkert vet håller våra utbildningar på att utvärderas och nu är det dags för studentintervjuer. I samarbete med studieråden och sektionsföreningarna kommer jag att leta efter student som vill hjälpa till. Intervjun tar ca en timme och innebär att du får svara på frågor om ditt program och hjälpa till så att ditt program får rätt omdöme. Är du intresserad hör av dig till ditt studieråd eller till mig. Och ni som sitter som studierådsordföranden eller liknande, lugn bara lugn mer inforamtion kommer direkt i början av nästa vecka!

Undrar du hur du kommer kunna ta reda på vad för omdöme ditt program får? Våra geovetenskapliga program är redan utvärderade och klarade sig mycket fint, hur resultatet ser ut hittar ni här:
http://kvalitet.hsv.se/resultatsok.4.25ae7641136bb9ef9e38000719.html?struts.portlet.action=/kvalitet/result&sv.url=12.6da1ffd913828526dc880000

Utbildningsutskott

På måndag är det dags för terminens första utbildningsutskott! Vi ska bland annat prata om tentamenstider i period 2. Hjälp gärna till att sprida enkäten om det samma, ju fler som fyller i desto bättre.
https://survey.utn.se/index.php?sid=27826&lang=sv

 

Trevlig helg!

Sofia Hedberg
Utbildningsansvarig, Uppsala teknolog- och naturvetarkår UTN


Om du vill få nyhetsbrevet på mail eller har några frågor, synpunkter och funderingar är du alltid välkommen att höra av dig till utb [at] utn.se>utb [at] utn.se.