Veckobrev v.6

Under förra veckan hade utbildningsutskottet möte, utvärderingen om tentamenstider kring jul stängde och det var möte om excellenta lärare. Nyfiken? Ta en titt i veckans brev!

Hej!

Ännu en fullspäckad vecka har gått och återigen sitter jag och skriver veckosammanfattningen på måndag förmiddag. Hoppas ni alla haft en fin helg och hunnit vara ute i snön!

Utbildningsutskott

Tack alla som kom på utskottsmötet, jättekul att se så många där. Så fort jag hinner ska jag se till att det sammanställs texter om vad de innebär att sitta i programråd etc. De sektioner som har sådana texter får väldigt gärna maila dem till mig!

Excellenta lärare

Nu börjar det närma sig att fakulteten får sina första excellenta lärare. I förra veckan var jag och Sandra på möte där man gick igenom sakkunnigutlåtande för ansökningarna. Nästa steg i processen är intevjuer och sedan tas besluten den 4 mars. Jag håller er uppdaterade, det här är spännande!

Studenter till lärosätesintervjuerna

Mycket av min tid går för tillfället åt till att samordna arbetet med att hitta studenter till utvärderingarnas intervjuer. Jättetack för all hjälp jag får från sektionsnivå, utan er skulle det aldrig vara möjligt! Har ni frågor är det bara som vanligt att höra av sig.

Om du inte har någon aning om vad detta handlar om men tycker det låter intressant, ta en titt på förra nyhetsbrevet eller kontakta mig på utb [at] utn.se>utb [at] utn.se.


Kommande veckan:

Fakultetsnämnd

På tisdag är det dags för vårterminens första fakultetsnämnd. Fakultetsnämnden är TekNats högsta formella beslutande organ och här har vi tre studentrepresentanter plus en suppleant. Agenda för detta möte är ganska händelselöst. Det mest spännande är att man ska diskutera en ny arbetsordning, det vill säga hur fakulteten ska organisera sina interna grupper (ex. Anställningsberedningar, utbildningsnämnder mm) efter sommaren 2014. Är man intresserad att veta mer så kom och fråga Andreas, studiesocialtansvarig.

Utvärdering om tentamenstider kring jul

Trehundratrettioen svar blev den på den enkät som legat uppe på UTN:s hemsida. Fantastiskt många idéer och tankar, tack! Under denna vecka kommer enkäten att sammanställas. Resultatet kommer sedan att finnas i korthet på UTN:s hemsida och som lovat kommer utskottet att få sig en genomgång av det viktigaste under en lunch, Mer information om detta kommer.Hoppas ni får en fortsatt trevlig vecka!

Sofia Hedberg
Utbildningsansvarig, Uppsala teknolog- och naturvetarkår UTN

Om du vill få nyhetsbrevet på mail eller har några frågor, synpunkter och funderingar är du alltid välkommen att höra av dig till utb [at] utn.se>utb [at] utn.se.