Veckobrev vecka 12, 13 och 14

Här kommer ett tidigt påskägg, ett nyhetbrev från eran egen studiesocialt ansvarig vid UTN. Jag hoppas ni läsare överlevde tenta-p och det gick bra, och till er som under påsken kommer sitta med omtenta, lycka till och hoppas det går bra. Själv är man bara varit ledig i 5 dagar och sen blir det tillbaks till jobbet där man nu sitter.

 

 

Utbildningsnämnderna
Både den naturvetenskapliga- och tekniska utbildningsnämnden har haft möte. Bland annat har utbildningsplaner klubbats, förslag till fakultetens arbetsordning har diskuterats. Långa, men ack så intressanta möten.

 

Etapp IV
Arbetet med Etapp IV fortsätter. Arbetsgrupperna för verksamheten har börjat börjat bli klara med utkast för sina respektive områden. Det finns många intressanta planer, lösningar och visioner för Ångströms med omnejds framtid – och då snackar jag inte bara Ångströmslaboratoriet utan hela området.

Enkät
jag vet, det har varit mycket enkäter i omlopp under de senaste halvåret, men detta kommer bli den sista för terminen. Enkäten handlar om diskriminering och trakasserier
vid TekNat-fakulteten. Enkäten skickas ut måndag den 8 april.

 

Seminarieserien
Tillsammans med Studenthälsan har första delen i seminarieserien om kost och hälsa hållits (26 mars). Totalt besöktes seminariet av ca 27 personer som fick lära sig om stresshantering, stress och mind-fullness. Nästa del i seminarieserien kommer hållas den 9 april, 12ak-13:00 i Ångströms 2001 och handla om ”Hur-man-orkar-terminen-ut”.

Annat
Resterande tid man inte är på möten sitter man med olika policydokument och åsiktsprogrammet för den årliga revidering.

Nästa vecka (15)

 Veckan 15 blir tung. Dels på grund av fakultetsnämnden, seminarieserien och mycket andra möten. Sen åker jag till Göteborg den 8 april för att träffa STORK och utvärdering av enkäten ”Hur mår teknologen och naturvetaren?”.