Utnarm närmar sig med stormsteg

Det börjar dra ihop sig mot Utnarm nu, Uppsala teknolog- och naturvetarkårs karriärmässa som går av stapeln 7:e november 9:00-16:00 på Polacksbacken, Skrivsalen. Nu på tisdag är det dock att Komma i form med Utnarm, Sveriges Ingenjörer, Unionen och många många fler.

Ge dig själv chansen att briljera på mässdagen! 

Nytt för i år är konceptet Kom-i-Form som Utnarm arrangerar för att förbereda dig som student inför mässdagen den 7e november. 

Snabb summering: Lunchföredrag, CV-bild, Programinfo, CV-granskning, Hisspitch, visitkortstillverkning, Karriär- och studievägledning och allmänna matnyttigheter inför Utnarm 2013 

Lunchföredrag
Vi inleder eftermiddagen med ett lunchföredrag där Utnarm inledningsvis tar tillfället i akt att ge lite matnyttig information om mässdagen och eftermiddagens Kom-i-Form-område. Efter det tar Sveriges Ingenjörer över och håller ett föredrag under temat “Så tar du vara på Utnarm”. 
På lunchen bjuds det på mat. För att vara garanterad mat måste du dock anmäla. 

Området
-Skriv ett CV som tar dig till intervju. Under Utnarms Kom-i-Form granskar Unionens expert ditt cv på plats. Du får goda tips och råd om vad du bör fokusera på i just ditt CV, och vad du ska tänka på när du skriver ditt personliga brev. Kom förbi med ditt CV för en snabbgranskning, och låt Unionen student hjälpa dig att komma i jobbform! 

-Ta den där seriösa bilden som du saknar till ditt CV. 
På området kommer Utnarms duktiga fotografer rigga upp en studio där du erbjuds möjligheten att ta en ny seriös bild. Missa inte denna chans! 

-Professionell Studie- och Karriärvägledning av TekNat:s dito. 
Få hjälp av de som har bäst koll på karriärvägledning. Få tips om vilka kurser du ska läsa för att bli så attraktiv som möjligt. 

-Elevator-pitch, Visitkortstillverkning, Så tar du kontakt med företagen. 
Sveriges Ingenjörer kommer att följa upp sitt inspirerande föredrag med olika stationer på området, allt för att förbereda dig till det yttersta. 

Dessutom kommer Utnarm att finnas på plats och bjuda på fika och guida dig till det där rätta företaget för just dig. Passa på att tjuvstarta din mässdag. 

Varmt välkomna önskar Utnarmkommittén 2013 

OBS! Anmälan till eventet gäller ENDAST lunchen 12.15-13.00 
Under eftermiddagen är givetvis alla välkomna hela tiden!