Uppdatering från styrelsen

Nu har det gått två veckor sen ni hörde av styrelsen sist, jag ber om ursäkt för detta och berättar om både mötena vi haft på en gång!

Nu har det gått två veckor sen ni hörde av styrelsen sist, jag ber om ursäkt för de och berättar om både mötena vi haft här istället. 
Den 30 oktober hade vi diskussionsmöte och pratade om de centrala studentservice funktioner som finns på Uppsala studentkår idag och som vi alla fyra kårer tillsammans kanske vill driva efter jul. Vi bestämde oss för att prova ett nytt arbetssätt när det gäller verksamhetsplaner och budget från engagerade, vi tittade på ett utkast till en miljö- och hållbarhetspolicy till organisationen och pratade om hur vi vill lägga upp överlämningen med dem som börjar i ledningsgruppen efter jul. 

I onsdags, den 6 november, hade vi ett beslutsmöte där vi bland annat fastställde de val vi gjort timmarna innan när det gäller posterna, Samarbetskontakt, Studiebevakare med arbetslivsansvar, Klubbmästare, Huvudpropp och Vice projektledare för Utnarm. Vi gick igenom verksamhetsplaner för Forskå och Polhacks samt fastställde ett PC-beslut och avskrev en faktura på 40kr. Vi bordelade även frågor rörande uppdragsbeskrivningar för Baskå och medaljer eftersom klockan blev väldigt mycket.