Tre snabba frågor med ledningsgruppen

Vi har slängt tre snabba frågor på de som sitter på de nu utlysta posterna i kårens ledningsgrupp för att få en inblick i vad de gör om dagarna! Vill du veta mer kan du komma till Uthgård imorgon (8e april) på lunchen och ställa frågor, de kommer sitta i punschverandan.

 

Katarina Bergqwist, Studiebevakare med studiesocialt ansvar

Vad är det roligaste som hänt dig på jobbet?

Svårt att sätta fingret på det roligaste, det händer mycket roligt på kontoret. Mycket roligt sker iom den goda stämningen på kontoret. Sen är det förstås kul att få driva massa roliga projekt och se att studiebevakningen utvecklas hela tiden.

Hur ser en vanlig arbetsdag ut?

Läsa mail, läsa handlingar till möten, gå på möten, jobba med fallverksamhet och jobba med de olika projekt som jag driver

På vilket sätt hjälper du studenterna på TekNat?

Jag hjälper dem framförallt med deras arbetsmiljö, jobbar för att det ska vara bra fysisk arbetsmiljö och jobbar mycket med fallverksamhet och att driva projekt (t.ex. föreläsningsserien) på den psykosociala delen av arbetsmiljön. Sen jobbar jag en del med fallverksamhet kring studieförsäkringsfrågor, så som CSN och bostäder. Jag jobbar också mycket för att alla studenter ska känna sig välkomna på UTN:s sociala arrangemang, genom att ha policy-diskussioner med kommittéer och arbetsgrupper och mottagningsrådet med mottagningarna.

 

 

Jakob Ekengard, Studiebevakare med utbildningsansvar

Vad är det roligaste som hänt dig på jobbet?

Svårt att säga men tror att det är den större förståelsen för hur universitet fungerar och att det vi studenter tycker faktiskt gör skillnad 

Hur ser en vanlig arbetsdag ut?

En vanlig dag på jobbet består i stora delar av att besvara mail, läsa handlingar och gå på en mängd möten

På vilket sätt hjälper du studenterna på TekNat?

Jag hjälper studenterna på TekNat genom att arbeta för att deras utbildning ska hålla så hög kvalitet som möjligt.

 

 

 

 

 

Nicklas Nilsson, Caféföreståndare

Vad är det roligaste som hänt dig på jobbet?

Det roligaste som har hänt är nog då jag började att servera lunch på onsdagar. Jag kommer ihåg att det var jätte lång kö och jag fick mycket positiva kommentarer

Hur ser en vanlig arbetsdag ut?

Jag börjar dagen med att öppna kassan och brygga kaffe till kl 9  rasten. Efter det spenderar jag större delen av förmiddagen åt att göra mackor som ska säljas under dagen. Sen efter lunchen städar och och arbetar med småsaker.

På vilket sätt hjälper du studenterna på TekNat?

Genom att skapa en mötesplats för alla studenter och få dom att känna sig välkommna på kårhuset. Jag säljer även ett brett sortiment av dryck och goda saker att äta på 

 

 

 

 

Adam Byström, Informationsansvarig

Vad är det roligaste som hänt dig på jobbet?

Det händer ständigt roliga saker! Jag tycker personligen om att jobba med människor, vilket jag får göra dagligen så jag är väldigt nöjd! Men det roligaste tycker jag är när engagerade i sektioner, mina kollegor i ledningsgruppen, kommittéerna, arbetsgrupperna eller andra medlemmar kommer och ber mig om tips och råd som de sedan förvaltar och gör något fantastiskt av! 

Hur ser en vanlig arbetsdag ut?

Jag kickar igång datorn, sätter på ljudet på telefonen och förbereder mig för äventyr! Kort och gott kan man säga att ingen dag som informationsansvarig är den andre lik. Ena dagen diskuterar man den grafiska profilen med en kommittémedlem, den andra står man och informerar om vad UTN är till nya och gamla studenter och den tredje går man runt och bjuder på kaffe till tentapluggande studenter.

På vilket sätt hjälper du studenterna på TekNat?

Genom att ständigt försöka sprida information om allt mellan himmel och jord som rör studenterna, dels genom att hålla koll på anslagstavlor så att de är relevanta och snygga men även i våra digitala medier och genom event på våra campus! Jag sitter även med och påverkar universitetet så att de sköter allt från sin webbplats till sina stora kommunikationsstrategier och studentportalen.

 

 

 


Glöm inte att du kan komma och prata med dom på lunchen imorgon (8e april)!