Studentsamordnare sökes

Är du social och har ett stort nätverk? Vill du jobba med kommunikation, leda projekt och få mer arbetslivserfarenhet? Då är tjänsten som studentsamordnare något för dig.

Uppgift: Att organisera och marknadsföra teknisk-naturvetenskapliga fakultetens hemortsambassadörsprogram samt stötta fakultetens rekryteringsansvariga med exempelvis studentbemanning och presentationer vid besök, m.m. Du kommer också att arbeta med universitetsdagen, hålla presentation och handha studentbemanningen till dagen. Du kommer ansvara för att samordna och leda en grupp med PR-studenter från de olika programmen och uppdatera det material som hemortsambassadörer tar med sig på sina resor. Du har även ansvar för att dokumentera och utvärdera ditt arbete och du är ett bollplank till personalen på studentserviceenheten och teknat samverkan i andra studentrelaterade frågor och aktiviteter.

Omfattning: 10 % 1 oktober – 31 december, 30 % 1 januari 2014 – 30 april.

I rollen som studentsamordnare kommer du att:

  • Leda, organisera och marknadsföra hemortsambassadörsprogrammet.
  • Leda och organisera PR-studenterna och även hitta lämpliga kandidater till de PR-poster som inte är tillsatta.
  • Hitta lämpliga studenter till olika projekt som Universitetsdagen, Scifest och andra programspecifika mässor och event.
  • Sammankalla till möten i olika grupper.
  • Löpande avrapportera till fakultetens rekryteringsansvariga.
  • Skriva en rapport i slutet av anställningen som dokumenterar och utvärderar rekryteringsarbetet.

Kvalifikationer: Du har grundläggande kunskaper om marknadsföring och projektledning. Du har ett stort kontaktnät bland teknisk-naturvetenskapliga fakultetens studenter. Som person är du organiserad och flexibel, du har ett intresse av att interagera med andra människor. Du är social och utåtriktad och gillar att hålla muntliga presentationer.

Placering: Kansliet för naturvetenskap och teknik, enheten för teknat samverkan (Ångströmlaboratoriet).

Skicka din ansökan till anders.sahlin [at] uadm.uu.se senast den 30 september 2014.

Frågor om tjänsten ställs till:

Anders Sahlin, Informatör, 018-471 19 60.