#härkanmankursutvärdera

Nu börjar period 1 lida mot sitt slut och det är dags för kursutvärderingar. Kåren vill trycka lite extra på hur viktigt det är att man utvärderar sina kurser. Det är viktigt för oss som jobbar med att förbättra utbildningen att det finns kursutvärderingar med många svar. Genom att svara hjälper du oss att hjälpa dig!

Vi vill uppmärksamma vikten av att fylla i era kursutvärderingar och på så sätt bidra till en bätte utbildning. Därför anordnar kåren från och med måndagen den 13/10 till och med söndagen den 26/10 en marknadsföringskampanj för kursutvärderingar. Under kursutvärderingsveckorna kommer kåren att finnas ute på campus och dela ut kaffe till dig som kursutvärderat, hålla en tävling på hashtagen #härkanmankursutvärdera, släppa små roliga överraskningar online, komma ut till föreläsningar och prata om kursutvärderingar och mycket mycket mer. Många sektioner kommer också att anordna egna kursutvärderingsevent.

Håll utkik här, på Facebook  och bloggen och kom ihåg att kursutvärdera!

OBS! De allra flesta kursutvärderar på www.studentportalen.uu.se. Om du är osäker kontakta din sektionsstyrelse eller studievägledare.