UTN:s pedagogiska pris

Har du en lärare eller föreläsare som är alldeles, alldeles... UNDERBAR!? Nu har du chansen att nominera din lärare till UTN:s pedagogiska pris 2014!

Detta pris är värdefull för vinnarna och en stor uppmuntran till fortsatt utveckling inom undervisningen. 
Nomineringstiden är till 22de januari så ta chansen att nominera de lärarna du haft!
Uppsala teknolog- och naturvetarkårs pedagogiska pris delas ut till en person är verksam vid den teknisk- naturvetanskapliga fakulteten som särskilt utmärkt sig som en god pedagog, där den personliga pedagogiska förnyelsen samt engagemanget för studenterna har en stor tyngdpunkt. 

 

Nominering
Alla studenter vid teknisk- naturvetenskapliga fakulteten, utom de som ingår i juryn, är behöriga att nominera lärare som anses uppfylla de krav som är ställda. All undervisande personal vid teknisk- naturvetenskapliga fakulteten får nomineras.
En nominering ska vara skriftlig och innehålla en tydlig motivering till varför den nominerade bör tilldelas priset. Bland annat bör följande aspekter ingå i motiveringen:

  • Insatser för pedagogisk utveckling
  • Synliggörandet av kursens relevans för utbildningen samt och utveckling av kursen
  • Bemötande av studenter, t.ex. tillgängligheten utanför undervisningstid
  • Övriga pedagogiska kvaliteter

Endast nomineringar med de nominerande personernas namn är giltiga. Mer att läsa om priset finns i skriften Riktlinjer för UTN:s pedagogiska pris.
Nomineringen stänger den 15 januari, men skynda dig att nominera medan du kommer ihåg! Nominera gör du genom att skicka en nominering till mig på utb [at] utn.se