UTN-klistermärken till Mecenatkort/nationskort

UTN kommer från och med nästa vecka dela ut klistermärken som ska klistras på Mecenatkort/nationskort till alla UTN-medlemmar. På detta sätt kommer man enkelt kunna bevisa sitt medlemskap i kåren och vi kommer bland annat införa medlemspriser i Café Bocken och på Torsdagspubarna.

Med start på måndag 9/2 kommer alla UTN-medlemmar kunna hämta ut ett UTN-klistermärke på Uthgård. Detta klistermärke ska klistras på ens Mecenatkort/nationskort för att kunna bevisa sitt medlemskap i UTN och på så vis kunna ta del av våra rabatter och erbjudanden. Klistermärket kan hämtas i Café Bocken eller på kontoret på Uthgårds övervåning under hela nästa vecka (9-13/2) Veckan därpå kommer vi finnas ute på campus och dela ut UTN-klistermärken under luncherna (16-20/2). Klistermärket ska klistras på Mecenatkortet/nationskortet som bilden visar.

På torsdagen 12/2 kommer medlemspriser gälla på Torsdagspuben så se till att hämta ditt klistermärke innan dess om du vill köpa din mat till rabatterat pris, alternativt få det på puben (rekommenderas dock att hämta det innan för att minska köer).

Från och med måndag 16/2 kommer medlemspriser gälla i Café Bocken.