Sammanfattning av styrelsemöte 2015-03-04

Onsdagen den 4/3 var åter kårstyrelsen samlad för möte, för att diskutera viktiga frågor för kåren. Styrelsen utlyste ett presidium för examensgasquen, valde ett presidium för Rebusrallyt och diskuterade en utvärdering som TD-mottagningen gjort, samt mycket annat.

Onsdagens möte var ett av verksamhetsårets kortaste, eftersom de flesta ämbetsmän för verksamhetsåret blivit tillsatta och alla projekt därmed är i full sving. Mötet inleddes med en meddelanderunda där medlemmarna fick berätta om vad de gjort sedan sist. Därefter tog man beslut att utlysa ett presidium för kårens examensgasque, och uppdaterade dokument som rör uppdraget och ämbetet.

För att ett ämbetsmannaval formellt ska gälla, måste det beslutas under korrekt instans. Därför tog styrelsen under detta möte det formella beslutet att tillsätta Projektledare och Vice Projektledare för Rebusrallyt. Stort grattis!

Till mötet hade även en utvärdering utav TD-mottagningen, samt en ny version av Forsränningens verksamhetsplan inkommit. Det är alltid väldigt roligt att läsa om vad våra engagerade sysslat med den senaste tiden och hur de planerat kring sina uppdrag. Styrelsen diskuterade de inkomna dokumenten, och ska ge de berörda kommittéerna återkoppling. Superroligt!

Vi beslutade även att flytta fram nästa styrelsemöte, för att ge några i styrelsen möjlighet att arbeta på klubbverkets torsdagspub den 12/3.