Sök studentrepresentant!

Vill DU göra din studietid till den bästa? Vill Du vara med och bestämma?

Nu är det dags att sök till studentrepresentant i fakultetens olika råd och nämnder. Som studentrepresentant sitter du med och har studenternas röst mot universitetet. Du får vara med där det händer och forma utbildningens framtid!

Alla studentrepresentant erbjuds att gå på en utbildning samt en tackmiddag per termin.

Följande poster finns att söka:

  • Tenkiska utbildningsnämnden

Om du är en student på de tekniska utbildningarna och är intresserad över hur programmen är uppbyggda. Tänker du på vad den framtida ingenjören faktiskt ska kunna? Diskutera detta och mycket mer i Tekniska utbildningsnämnden.

  • Naturvetenskapliga utbildningsnämnden

Om du är en student på de naturvetenskapliga utbildningarna och är intresserad över hur programmen är uppbyggda. Vad är framtiden för naturvetaren? Diskutera detta och mycket mer i Naturvetenskapliga utbidlningsnämnden.

  • Fakultetsnämnden

Fakultetens högst beslutande organ där du som student är med och bestämmer fakultetens viktigaste beslut som till exampel verksamhetsplanen.

  • Samordningskommittén för naturvetenskapliga utbildningar på grundläggande nivå

Är du en spontan person som tycker om att diskutera? Brinner du för de naturvetenskapliga utbildningar? Då är detta kommittén för dig!

  • Samordningskommittén för naturvetenskapliga utbildningar på avancerad nivå

Är du en spontan person som tycker om att diskutera? Brinner du för de naturvetenskapliga utbildningar? Då är detta kommittén för dig!

  • Konst- och presentationsgruppen

Har du stirrat på konsten på intedenturområdet Pollaxbacken under tentamensperioden och tyckt att den är alldeles för oinspirererande? Dags med lite mer interaktiv konst? Sök då till KOP och var med och besluta hur våran miljö ska se ut i framtiden.

  • Studentservicerådet

Har du klagat på att du inte ser tavlan ordentligt i föreläsningssalen eller att du inte kan få tentan utlämnad? Kanske dags att faktiskt säga det till de som jobbar med det? Sitt i studentserviserådet och var med och gör din studiemiljö till den bästa!

  • Docenturnämnden

Vill du vara med och bestämma vem som blir docent på TekNat?

  • CSD-styrelse

Brinner du för Uppsala Universitets utbildningar inom hållbar utveckling?

  • MINT

Brinner du för didaktik inom de naturvetenskapliga och tekniska ämnena. Sitt då med i MINT som diskuterar runt den senaste forksningen. Var med där det händer, när det händer!

 

Mer om dessa poster kan man läsa på utn.se/dokument under postbeskrivningar eller gå in på register.utn.se och läsa där.

Sista ansökningsdag är den 13 maj så glöm inte att söka!