Välkommen till Uppsala och Uppsala teknolog- och naturvetarkår!

Vi på Uppsala teknolog- och naturvetarkår vill hälsa alla nya studenter välkomna till Uppsala och till teknisk-naturvetenskapliga fakulteten. Vi kan med säkerhet intyga att ni har en helt fantastik tid framför er! Vi väntar med spänning på att träffa er alla i samband med mottagningarna men vi vill redan nu passa på att presentera oss lite.

Uppsala teknolog- och naturvetarkår, UTN, är studentkåren för dig som pluggar på TekNat-fakulteten. Det innebär att vi varje dag arbetar för att göra din utbildning bättre. Detta gör vi genom att lyfta studenters åsikter i frågor rörande allt från utbildning, kopplingen till en framtida karriär och hur vi studenter trivs på universitetet. Ju fler medlemmar vi är desto mer kan vi påverka!

Utöver att gå en bra utbildning så vill Uppsala teknolog- och naturvetarkår även att studietiden ska förgyllas av minnesvärda och roliga händelser. Därför anordnar vi massor av spännande event. Förutom några av mottagningarna anordnar vi Forsränningen, speleventet Polhacks, karriärmässan Utnarm, Sveriges största rebusrally och en bal. Allt arrangeras av våra engagerade studenter, att engagera sig i kåren är superkul. I kårhuset Uthgård finns ett café där man kan köpa fika för en billig peng. På Uthgård kan man också värma matlådan, slappa i sofforna på övervåningen eller på torsdagar stanna och äta middag på våra torsdagspubar. Här sitter också de som arbetar heltid med att göra din utbildning och din studietid till den bästa, kom in och säg hej!

Det vi hoppas att du gör nu är att gå in på utn.se/blimedlem och blir medlem i kåren. Som medlem i kåren stöttar du den organisation som jobbar för att göra din utbildning bättre, du får kårtidningen Techna, du får rabatter på alla våra evenemang och du får veta allt som händer på campus genom vårt nyhetsbrev. Det är gratis att vara medlem och du blir det snabbt och enkelt på utn.se/blimedlem.

Om du har några frågor redan nu så gå in på utn.se eller maila ordf [at] utn.se .