Superspännande engagemang ute nu

Just nu ligger några superspännande egnagemang ute inom UTN som ni kan söka. De arbetsgrupper som är sökbara är UTN:s Klubbverk (sista sökdag idag) och UTN:s Eventgrupp (sista sökdag imorgon). Dessa arbetsgrupper jobbar kontinuerligt under året. Klubbverket arrangerar Torsdagspubar på Uthgård och har uthyrningar för fester och middagar. Eventgruppen arrangerar event med näringslivet så som företag och forskare där du får chansen att styra och annordna event som DU är intresserad av och får värdefulla kontakter inom näringslivet. 

Ett annat kul engagemang är Utnarm, där vi just nu söker gruppledare. Utnarm är en karriärmässa som arrangeras varje år i början av November där ungefär 100 utställare brukar komma. Som gruppledare får du chansen att lära dig och utveckla ditt ledarskap. Sista sök är imorgon (torsdag). 

Klicka runt på facebook och hemsidan för att få mer information om de sökbara posterna. Söka gör ni på register.utn.se, och glöm inte att ni måste vara medlem i UTN för att kunna söka.

Det är kul att engagera sig och perfekt om man vill lära sig lite mer om hur UTN fungerar, få nya erfarenhet, ha jätteroligt och lära känna nya människor från andra program! Sök idag