Vilken post passar dig?

Är du lite osäker på vilken av de utlysta posterna som skulle passa dig bäst? Gör testet och få svaret! Hur förbereder du dig för en nationskväll med kompisarna?

 A Genom att ta ut utgångsbudgeten på 300kr i kontanter så att du inte kan göra av med mer än du planerat.
 B Dubbelkollar att du har allt du behöver; Leg, Nationskort, pengar och selfiepinne. Check!
 C Ser till att det finns en planerad förfest, kollar upp vilka nationer som är öppna och hur länge, tar med dig lite mynt för att kunna betala garderoben,     packar ett par bekväma skor att gå hem i och dubbelkollar om johannesgrillen är öppen till hemfärden.

 

Du och din klass ska arrangera en halvtidfest för att fira att ni läst klart halva er utbildning. Under ett lunchmöte har intresserade samlats för att se om de kan styra upp något. Vilken roll är det troligast att du gått där ifrån som?

 A Du tog på dig att hålla koll på offert från sittningslokal och anmälningsavgifter
 B Du erbjöd dig att hjälpa till som allt i allo
 C  Det var du som såg till att alla uppgifter som behöver göras blev utdelade på de som deltog och skrev en sammanfattning som mailades ut efteråt.

 

Uppsala teknolog- och naturvetarkår. Snart är vi inte Sveriges yngsta studentkår längre men det finns ju mycket annat att vara stolt över! Alla har vi våra egna minnen av kåren, men om du skulle välja ett citat som bäst beskriver dina, vilket skulle det vara?  

  A ”Vart är momsen?”
  B ”Denna kår ett liv”
  C ” Ever sens I was a reccentior, I’ve been standing om the kårline”

 

Uppsala teknolog- och naturvetarkår har kallat till fullmäktige och handlingarna ligger tillgängliga i dokumentarkivet på hemsidan. Det är många punkter som ska behandlas, hur prioriterar du?

 A Skummar allt och grottar ner mig lite extra i budgeten för kommande år? Varför ändras vissa poster jämfört med tidigare?
 B Skummar allt och grottar ner mig i verksamhetsplan och budget för kommande verksamhetsår
 C Skummar allt för att få en överblick och börjar sedan om för att se att du inte missat något viktigt, allt är ju spännande!

 

Om du skulle vara med i en film, vilken skulle det vara?

  A Wolf of Wallstreet
  B The fellowship of the Ring
  C The King´s speech

 

Flest A Du bör söka Vice ordförande!

Ordning och reda, pengar på fredag! Du gillar att planera för framtiden med hjälp av siffror och budget och din idol är Moms-Måns.  Du tycker det är kul att vara med och påverka och är beredd att ta ett stort ansvar.

 

Flest B Du bör söka styrelseledamot!

Du tycker att allt är spännande och du tycker och funder kring det mesta i din omgivning. Du vill gärna dela med dig av din kunskap till flera och älskar att få nya intryck från andra. Du gillar att arbeta i team och ser styrkor med att arbeta tillsammans. Men du ser också varje individs olika färdigheter och är beredd att släppa fram dem när det behövs.

 

Flest C Du bör söka Ordförande!

Du har inga problem med att balansera mellan att grotta ner dig i små detaljer och ha övergripande koll. Du gillar att ta ansvar och organisera och har inga problem med att prata inför folk.

 

Läs mer om posterna och ansök på register.utn.se senast 23 mars!