Sammanfattning av verksamhetsårets första styrelsemöte!

I onsdags hade styrelsen sitt första möte för verksamhetsåret 2017/2018! Äntligen har vi kommit igång på riktigt och nu ser vi fram emot att få ta reda på vad det här året har att bjuda på! 

Under kvällen pratade vi bland annat om de planer som några av våra ämbetsmän och kommittéer vill förverkliga under ett år på kontoret eller under de arrangemang som stundar nu när terminen drar igång. På tal om terminstart pratade vi även om hur kul det ska bli när alla nya studenter anländer om mindre än två veckor och hur vi ska arbeta med rekrytering av nya medlemmar till kåren (bli medlem - du kommer inte ångra dig!). 

Delar av Uthgårds övervåning har fått sig ett litet ansiktslyft under sommaren och under mötet pratade vi även om hur vi ska kunna göra det bästa av rummet som är kvar. Det finns många roliga planer och vi ser fram emot dagen när allt är klart! Sist men inte minst har vi lagt upp en grovplanering för styrelsens arbete under hela den här terminen som kommer. Vi har bollat vilka frågor vi vill att hela kåren ska arbeta med under det här året och försökt specificera de projekt som vi vill driva och presentera för vårt fullmäktige (som är kårens högsta beslutande organ). 

/Styrelsen