Dags att tänka på meriterna

Kategori: 
Ej definierad

Nu till hösten börjar många nya studenter och många veteraner funderar på vad de vill med sin utbildning. Därför är det utmärkt tillfälle att sätta igång tankeknölarna för utbytesstudier.

Någonting som många inte vet om är att man kan göra examensarbeten utomlands, läsa någon enstaka termin eller varför inte ett helt år. Det finns mycket information på nätet kring utbyten och olika sätt man kan delta i utlandsstudier. Många av frågorna man kan ha som student har studievägledarena svar på men det finns alltid individer som t.ex. jag som vill läsa själva i lugn och ro. Därför har jag sammanställt lite olika länkar som kan vara bra att kolla på och lite kring vad som är viktigt att tänka på. Men skulle jag börja gå in på det nu kommer det här inlägget bli toklångt! Så om ni är intresserade så mejla mig eller besök mig på vårat fina kontor så hjälper jag dig mer än gärna att komma igång!

Och för er som redan är därute i äventyret eller ska ut: Glöm inte dubbelkolla er försäkring och att ta med kursplanerna hem igen!

När jag var till nedeländerna på en konferens i tre dagar lärde jag mig otroligt mycket av hur andra studenter tänker i europa, tänk bara hur mycket man får med sig ett helt år utomlands! Här har ni en bild på mig och nästan hela gänget :) PS. Studenterna i Groningen cyklar nästan lika mycket som oss här hemma!