Alumner hela veckan

Kategori: 
Ej definierad

Den här veckan är det alumnvecka på universitet och högskolor i hela Sverige och så även på kåren!

Igår kväll anordnade jag alumn after work och idag har jag haft inspirationsföreläsning i Häggsalen med två TekNat-alumner, Anders och Mathias. De kom och pratade om hur deras karriär sett ut och det blev en hel del fokus på att arbeta utomlands. Något som fastnade hos mig var det dom sa om sina studiekompisar, hur dessa var några av de mest spännande människor de haft i sin karriär och hur mycket man kan använda sig av sina studentkontakter i karriären. Jag tror verkligen det lligger något i det. Tänk bara så många häftiga människor man träffar på Uthgård en vanlig dag, som kan gå hur långt som helst i framtiden. 

På grund av allt administrativt runt eventet glömde jag helt bort att ta kort. Men här kommer i alla fall dagens alumner:

  

Hoppas att ni också har en bra alumnvecka!

// Arb