Världens bästa jobb!

Kategori: 
Ej definierad

Hej allesammans,

att jobba på UTN som Samarbetskontakt tillika projektledare för Utnarm är som att ha julafton varje dag! 
Såklart måste man förbereda, köpa och beställa mat och dekoration till julbordet, köpa och slå in paket och sen klä julgranen.
Ni som vart på Uthgårds övervåning har kanske sett att det står fullt med kartonger till vänster om dörren till kontoret, bakom dem sitter jag. Larvigt glad som ett födelsedagsbarn rullar jag runt på alla nylevererade kartongerna och väntar på att få börja packa tentapåsar och invigningskit för Utnarm!  

Att min tid på kontoret snart är slut har jag blandade känslor om.
Tänk vad häftigt att jag snart jobbat ett helt år! 
Alla i UTN:s Eventgrupp - superhärliga drivna studenter, utan er skulle eventen via UTN inte bli av, vilken kvalitet ni levererar både inför under och efter eventen. Grymma!
Snart är det Utnarm, det pirrar i magen när jag tänker på alla event, kontaktsamtal, hemsidan, pr-material, väskor, tältet och att över 100 företag och organisationer ska komma hit för att träffa Uppsalas bästa, drivna och engagerade studenter.
UTN:s ledningsgrupp och styrelse som varje dag får en att skratt!

Att se engagemanget och drivet i alla studenter jag jobbar med är helt otroligt! Det ger mig ett driv och viljan att fortsätta arbeta.

Brinner du för studenter, för att skapa event, för att få bättre arbetslivsanknytning runt utbildningarna, vill du lära dig mer om avtal, få kontaker i näringslivet, om du vill ha en break från studierna och dessutom en grym merit inför framtida jobbansökningar - sök posten jag har på kåren!

Som SK är alla dagar olika, vilket gör att du utveckas otroligt både inom arbetskoordinering, prioritering, som ledare och mycket kring ekonomi och avtal.
 

SÖK VÄRLDENS BÄSTA JOBB PÅ KÅREN - SK!
Har du frågor, tveka inte att maila, komma förbi kontoret eller ringa mig :)