Internat med TUR

Kategori: 
Ej definierad

Denna regniga vecka startar jag, Sara, Caroline och Johan på ett litet slott i Uppsala. Det är nämligen dags för internat med TUR*. Där diskuterades var vi var i dagläget i det pedagogiska lärandet på fakulteten och hur vi ska arbeta med detta i framtiden. 

Eftermiddagen fortsatte i kreativitetens tecken. Med lego byggdes TURs framtid och visioner fram. Otroligt intressant teknik som ledde till många diskussioner. 

Efter en god middag och underhållande kvällsaktivitet i form av bl.a. charader kunde vi nöjda och inspirerade somna och förbereda oss inför dag nummer två. 

Dag två började med en enorm frukostbuffé och sedan ett TUR-möte av mer vanlig ordning. En fortsatt stor diskussion om visioner och hur TUR ska jobba 2015. Tack och lov hälsade solen också på oss och fick oss alla på ett lysande humör. 

Jag själv ska tacka för tiden i TUR, för fr.o.m januari kommer Johan ta min plats, men mitt arbete med TUR kommer inte försvinna helt. Jag kommer fortfarande vara med på deras intressanta seminarier!

 

 

* TUR är Teknisk-naturvetenskapliga fakultetens utbildningspedagogiska råd. De arbetar för pedagogisk förnyelse och lärande på fakulteten. De håller bl.a. kurser i pedagogik och diskussionsseminarier.