Uthgård står inte helt tomt under sommaren

Kategori: 
Ej definierad

Under sommaren är det inte lika mycket liv och rörelse på Uthgård som under terminerna. Vi i ledningsgruppen blir ganska ensamma uppe på övervåningen men ibland får vi några speciella besök. I slutet av juni hade vi besök av en nybliven 30-åring som ville komma tillbaka till Uthgård och fira sin födelsedag med nära och kära. Klubbverket såg till så att alla fick en oförglömlig kväll och så att födelsedagsbarnet fick annat än 30-årskrisen att tänka på. 

I slutet av juli fick vi besök av kårens förvaltningsansvarig, Ludde, som hade med sig en stor låda som innehöll ett nytt ljussystem till Ericssonsalongen. Vi hjälptes åt att sätta upp och trimma in det så man ska kunna ha en riktigt bra fest med blinkande lampor som på ett riktigt lågstadiedisco.

 

Dagen efter fick vi sommarens kanske finaste besök. Då kom ett blivande brudpar för att pynta Uthgård till sin bröllopsfest dagen efter. Klubbverket var såklart också här för att möblera om och duka.

 

Bröllopsfesten blev sedan riktigt lyckad och efter middagen satte gästerna verkligen det nyinstallerade ljussystemet på prov. Det fick godkänt!

Som Malin reda berättat om har vi också, efter mycket om och men, haft besök av en stolleverans. Och igår besöktes vi dessutom av två påsar fulla med mössor från Arbetsklädshuset AKH. Så i vinter kommer några fler av UTN:s medlemmar slippa frysa om öronen. 

Nu är det snart dags för ny termin och då får vi äntligen besök av massa studenter igen.