Mottagning och media

Kategori: 
Ej definierad

Hej på er!

Nu är vi inne på andra mottagningsveckan och det innebär också att alla gamla studenter nu är tillbaka på nytt och att Uthgård har öppnat på riktigt, kul! Det är verkligen fantastiskt att huset fyllts av människor igen. 

Idag har jag och Philippa varit ute med kafferyggsäcken och bjudit på kaffe för en åsikt på lunchen. Det kommer många uppskattade komplimanger när vi kommer runt, alla är dock riktade mot kaffet eller vår snygga ryggsäck och inte till mig och Philippa tyvärr... Vi på kontoret kommer denna vecka att vara runt på alla campus så håll utkik efter oss om du vill lämna din åsikt och ha kaffe! (Man får självklart mer än gärna bara lämna en åsikt också, även om man inte dricker kaffe, eftersom det hjälper oss mycket i vårt jobb)

Idag har TD-mottagningen varit nere på stora torget och busat och det väcker en hel del intresse hos de lokala tidningarna och tv-kanalerna så jag har idag pratat med några trevliga reportrar och till och med varit med på en tv-intervju! Det känns lite udda och även lite läskigt att svara på frågor för kårens räkning men jag tycker också att det är kul att vi syns och de flesta verkar tycka att det verkar roligt och att det ser ut som om reccarna har kul. Så håll ett öga på morgondagens tidningar så kanske ni ser några fina foton! Länk till intervun (uppdaterad 2015-09-01 kl 19.04)

Ett blogginlägg måste ju ha lite bilder också, tyvärr har jag inga på varken kafferyggsäcken eller reportrarna men jag slänger in några från i lördags och Stingfestivalen istället. Vi från ledningsgruppen och styrelsen stod och informerade om UTN, delade ut kaffe för en åsikt och delade ut klistermårken till de som fått sina mecenatkort!

Om ni fått mecenatkortet så är ni varmt välkomna att hämta ett klistermärke i cafét eller fånga oss när vi går med kaffe för en åsikt för då har vi dom också med oss!

Kram på er och lycka till med kursstarterna!