Tisdag 22/9, Uthgård

Kategori: 
Ej definierad

Tjäna bloggen!

Nu i början på terminen har det varit mycket för både mig och Klubbverket. De senaste två veckorna har vi hunnit med 3 pubar varav en heldagspub. Då passade vi även på att fira att Uthgård fyller 20 år i år. På många ställen på Uthgård märks det att huset och inventarierna inte är helt nya, det är mycket som inte riktigt fungerar som det ska och går sönder. Men nu har vi i alla fall fått en ny och fräsch serveringskyl. =D

På torsdag är det som vanligt dags för Torsdagspub på Uthgård och då har man möjlighet att prova på massa ny öl som kommit i veckan. Det kommer naturligtvis serveras massa god mat och den här veckan är det på temat frukt. 

Trots att terminen precis börjat och det är långt kvar till det är dags för någon att ta över min post så börjar arbetet med det redan nu. I går hjälpte jag styrelsen att uppdatera uppdrags- och befattningsbeskrivning för klubbmästaren. Det kanske är dags för alla där ute att fundera på vad man ska hitta på nästa år, jag kan tipsa om att det är ganska kul att sitta här:

Jag måste erkänna att jag verkligen inte är det största fanet av bloggen i ledningsgruppen men som det ser ut nu så har jag skrivit två av de sex senaste inläggen. Det hade ju varit kul om nån annan också tog lite ansvar för att berätta vad som händer här på kontoret ;)

Och nu är det snart dags för FUM.

 

 

Kram

Fredrik