Kaffe för din åsikt

Kategori: 
Ej definierad

Den här veckan är vi i ledningsgruppen ute med Kaffe för din åsikt på de olika campusen. Idag var jag och Carro (arb) på Ångström för att byta studenters åsikt mot en kopp kaffe och imorgon är det istället EBC som ska besökas. Ämnet som det hanldar om den här månaden är arbetsliv och hur man kan koppla sin utbildning till arbetslivet. 

Till vår hjälp har vi våran kafferyggsäck för att kunna gå runt och servera kaffe. Den är supersmidig, förutom att det ibland händer att kaffet skvimpar över när man går vilket betyder att det rinner längs ryggen. Eftersom jag är en otrolig klantig person så läckte den såklart över idag vilket betyder att jag resten av dagen har gått runt med kaffefläckar. Det gör egentligen inte så mycket då det mesta döljs under min kofta, men det luktar väldigt mycket kaffe vilket gör att jag blir konstant kaffesugen. Så om ni ser någon skuttandes omkring uppe på kontoret så är det bara jag som druckit alldeles för mycket kaffe idag.

Efter att lunchen är slut så är det också dags att föra in alla åsikter som vi fått i datorn så att de kan sammanställas. Resultatet från Kaffe för din åsikt publiceras sen på UTN:s hemsida under nyheter om man är nyfiken på att se hur resultatet blev. Det blir ganska mycket åsikter (se bilden på dagens åsikter) som ska föras in under veckan och även om det tar tid att föra in dem så är det superkul att alla medlemmar vill dela med sig av sina åsikter.