Världsrekord, på sätt och vis

Kategori: 
Ej definierad

En gång när jag var liten tyckte jag att jag hade bevittnat ett världsrekord. 100 personer hade samtidigt varit inne på ett visst ställe på internet. Jag gjorde det enda rätta. Jag rapporterade det till Myndigheten för världsrekord, det vill säga Guinness rekordbok. Det var ju ett världsrekord på sätt och vis, men till min stora förvåning var det inte tillräckligt spektakulärt.

Nu har det hänt igen! Världsrekord. Här på Uthgård. Jo det är sant. Jag talar förstås om Internationella utskottet i Trellipsen. Hela 10 personer hade samlats till utskott. Så välbesökt har utskottet aldrig varit förut! Fast jag har lärt mig min läxa. Guinness rekordbok föredrar nog om jag tar upp det här på bloggen istället. Ett stort tack till er som gjorde det möjligt.