Första veckan på kontoret

Kategori: 
Svenska

Hallå bloggen!

Jag heter Adam Sköld och är er helt nya och fräscha studiebevakare med arbetslivsansvar. Jag steg på posten nu i januari och kommer sitta ett helt år framöver, så ni kommer få höra mycket mer av mig vare sig ni vill eller inte!

Under min första vecka på jobbet hade jag möten med universitetet var annan dag, så det blev till att läsa mycket handlingar mina första dagar. På tekniska utbildningsnämnden (TUN) och naturvetenskapliga utbildningsnämnden (NUN) så klubbade vi igenom en hel del, bland annat nya kursplaner för Presentationsteknik och Examensarbete i system i teknik och samhälle och en massa andra kurser som ni läser eller kommer läsa. Det är väldigt kul att känna att man kan sitta med och påverka! Om du också vill vara med och påverka ska du passa på att söka till studentrepresentant, det finns väldigt många och olika representantposter! Hur du söker kan du läsa mer om här!

Innan jag började jobba på kontoret på Uthgård var jag och andra arbetsmarknadsansvariga från olika universitet runt om Sverige även på en resa tillsammans med AkzoNobel. Där diskuterade vi gemensamma frågor och hade en workshop tillsammans med AkzoNobel där vi skulle brainstorma om hur en mässmonter till en arbetsmarknadsmässa kunde se ut. Min grupps resultat kan du se på bilden!

Det här är allt från mig för den här gången! Nästa gång vi ses har jag sprungit runt med kaffe på EBC och varit i Göteborg! Hörs då!