Hett tips: engagera dig under din studietid

Kategori: 
Svenska

Tjenare Bloggen!

Jag heter Caroline och har precis gått på som Samarbetskontakt tillika Projektledare Utnarm. Jag har bara jobbat drygt en vecka men har redan kommit in i arbetet och har superkul på jobbet. I mitt första blogginlägg tänkte jag passa på att promota både UTN:s Eventgrupp och Utnarm, mest för att jag är så glad över att jag har engagerat mig och tycker att alla andra borde göra det också :) Båda har sökbara poster ute nu och sista sökdag är i morgon, sök på register.utn.se  

I UTN:s Eventgrupp sitter redan 3 superhärliga tjejer som har jobbat med detta i ett halvår. Jag hade mitt första möte med dom igår och är riktigt taggad på att börja jobba och utforma event som studenterna kan ta del av under året. Jag kan verkligen rekommendera att söka. Tanken är inte att det ska konkurrera med skolarbetet utan ska vara en rolig grej där du får chansen att lära känna nya människor från andra sektioner. 

I Utnarm sitter jag och Cornelia och söker just nu två gruppledare som kan hjälpa oss att leda hela Utnarmkommittén och tillsammans utforma mässan samt eventveckorna. Är du intresserad att jobba inom ledarskap eller skulle vilja prova på hur det är att få leda en grupp kommer detta vara superkul och väldigt lärorikt. Du kommer även få värdefulla kontakter inom näringslivet och skaffa ett helt gäng nya vänner. 

Jag har själv varit engagerad sen första året på Universitetet och jag ångrar inte en sekund av all den tid jag lagt ner på mina engagemang. Jag har fått massa vänner som jag aldrig skulle lärt känna annars, fått minnen som jag aldrig kommer glömma, och jag skulle aldrig ha vågat mig ann denna post. De engagemang jag har gjort har verkligen utvecklat mig personligen och jag har inte varit rädd för nya uppdrag. Så ett hett tips är verkligen att engagera dig, har du inte gjort det än är det dags ;) 

Tjoho, hoppas ni söker så jag får chansen att jobba med er!

Kram kram

Caroline