Kaffe, kaffe, och mer kaffe

Svenska

Tjänare bloggen!

Nu har jag jobbat på kontoret i tre hela veckor, och under den tiden har jag ökat min konsumtion av kaffe med tresiffrig procent. Det är alldeles för lätt att springa ner till caféet och ta sig en kopp och rättfärdiga det för sig själv med att man ändå behöver motionen. Jag har satt upp en personlig gräns för mig själv att jag inte får ta en kopp innan kl. 09.00 för att undvika att bli helt fast på koffeinet, men det känns bara som en tidsfråga innan den gränsen överskrids.

Vi på kontoret tycker om kaffe så mycket så vi tog med oss några termosar till EBC för att dela ut kaffe i utbyte mot era åsikter. Jag och Malin gick runt i lunchrummen och böt så mycket åsikter mot kaffe att vi fick slut på både kaffe och åsiktslappar! Det var superkul att träffa alla er trevliga lunchare!

I tisdags åkte jag också tillsammans med Caroline och Cornelia till Göteborg för att gå på Chalmers studentkårs arbetsmarknadsmässa CHARM. Det var riktigt kul att gå runt på mässan och prata med företagen och alla var riktigt trevliga! Jag som inte har varit i Göteborg så mycket tidigare var tvungen att springa bort till Liseberg och ta en titt. Det fanns inte så mycket kaffe där dock eftersom det var stängt, så vi gick snabbt tillbaka till mässan.

Det var allt för den här gången! Nästa gång vi ses har jag jag varit i Linköping och gått på fler utbildningsmöten med universitetet!